Bewindvoerder worden

Introductie

Wilt u bewindvoerder worden?

Bewindvoerder zijn is een nobele activiteit. U helpt mensen die het financieel lastig hebben en zorgt ervoor dat de bankzaken weer volledig op de rit komen. Naast het financiële vlak speelt er vaak een sociaal vlak bij de cliënten. Het is een nobele functie waar velen veel waardering uit halen, maar het is ook niet altijd gemakkelijk. Cliënten vragen om ondersteuning en zijn op zoek naar een professional die hen kan ondersteunen in deze lastige tijd. Wanneer je stevig in je schoenen staat en overweg kan met financiën dan kan het goed zijn dat het bewindvoederschap goed bij u past, en kan het interessant zijn om bewindvoerder te worden.

Contactformulier

Word direct geholpen

Wie kan bewindvoerder worden?

Om bewindvoerder te worden moet u voldoen aan een aantal eisen, de rechtbank beoordeelt namelijk wie wel en wie niet bewindvoerder kan worden. Hieronder hebben wij een aantal eisen genoteerd.

  • Overhandiging van VOG
  • Passend HBO diploma
  • Accountantsverklaring

Kan Stabilum helpen met mijn bewindvoerderschap?

Bent u overtuigd van het bewindvoerderschap? Stabilum heeft een franchise programma voor gemotiveerde ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met onze franchiseformule krijgt u alle benodigdheden om een succesvolle onderneming te beginnen van a tot z. U krijgt de juiste ondersteuning van ons en doen ons best om jou te begeleiden naar je eigen volledig goed renderend bedrijf. Hierbij bundelen wij onze krachten en heeft u goede schaalvoordelen met als doelstelling een salaris dat past bij een bedrijfseigenaar.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Franchise

Met ons franchise model heeft u een vliegende start met uw eigen onderneming. U wordt van a tot en met z begeleid om het een succes te maken, en een goed rendabel bedrijf te beginnen met de kennis en kunde van ervaren bewindvoerders die honderden mensen hebben geholpen.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl