Over Ons

Stabilum

Beheer van uw financiën

Vanwege ziekte, handicap, ouderdom of andere bijzondere omstandigheden kunnen personen niet meer in staat zijn om zelfstandig te beslissen over financiële aangelegenheden. Wanneer uw financiële zaken langzamerhand veranderen in één grote rompslomp staat ons team tot uw dienst om een overzichtelijke balans te creëren in uw inkomsten en uitgaven. Met Stabilum kiest u voor een gerenommeerd bewindvoeringskantoor dat meerdere gecertificeerde bewindvoerders in huis heeft. Onze bewindvoerders beschikken, door hun jarenlange ervaring, over diepgaande expertise en een groot professioneel netwerk dat zeer waardevol kan zijn bij de hulpverlening. Wij zijn graag bereid om, geheel vrijblijvend, met u te kijken naar oplossingen voor uw situatie.

Contactformulier

Word direct geholpen

Visie

Het is niet meer weg te denken: de samenleving is verzakelijkt. Het wordt een steeds zwaardere taak voor mensen om  hun financiële zaken te behartigen en om hun weg  te vinden met betrokken instanties. U weet niet waar u precies recht op heeft en langzamerhand worden uw financiële zaken één grote rompslomp. U kunt hierdoor inkomsten missen of rekeningen betalen die u niet of maar gedeeltelijk had hoeven te betalen. Dit leidt tot stress en onzekerheid, wat op den duur kan leiden tot gezondheidsklachten. Wij streven ernaar om u meer stabiliteit te geven door uw financiën (tijdelijk) uit handen te nemen. Wij begeleiden en creëren een overzichtelijk balans in uw financiën, waardoor u meer tijd gaat hebben voor de onbezorgde kant van het leven.

Missie

Onze missie is erop gericht om uw financiële zorgen uit handen te nemen en een gedegen beheer van uw financiën aan te bieden. Onze dienstverlening is er met name op gericht om de financiële administratie van particulieren die (tijdelijk) niet in staat zijn om hun financiële zaken op de juiste manier te beheren. Hierbij richten wij ons voornamelijk op het beschermingsbewind. Ons onderscheidend vermogen is onze transparantie, meertaligheid en het effectieve beheer over uw financiën. Zo bieden wij u o.a. de mogelijkheid om op elk gewenst moment uw financieel overzicht in te zien. Daarnaast zijn wij verschillende talen machtig, waardoor wij ook cliënten met andere achtergronden goed te woord kunnen staan. Het streven naar een professionele, betrouwbare en betrokken dienstverlening vormt de basis van onze organisatie.

Onze kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze diensten

Waar wij in excelleren

Budgetbeheer

Voor mensen die financiële problemen kennen kan budgetbeheer een oplossing bieden. Als u kiest voor budgetbeheer bij Stabilum dan zullen wij uw inkomen beheren en zorg dragen voor het betalen van de vaste lasten.

Lees meer

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen waardoor u zich volledig kan richten op het persoonlijk herstel.

Lees meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

E-mail

info@stabilum.nl