Franchise Bewindvoerder

Uw succesvolle onderneming

Waarom franchise bewindvoerder worden bij Stabilum?

Opleiding en wekelijkse educatie

Je start met een post-HBO opleiding bewindvoerder en zult vervolgens de theorie in de praktijk toepassen. Dit zul je niet alleen doen met fictieve cliënten en casussen, maar ook met echte cliënten. De eerste cliënten krijg je namelijk van ons toegewezen. Zo stomen we je klaar voor het werk en genereer je ook nog eens meteen omzet. Ben je volledig ingewerkt, dan is het belangrijk dat je kennis up-to-date blijft. Om dit te bewerkstelligen volg je een educatietraject waarin je wekelijks korte lessen volgt, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Krachten bundelen

Alle randzaken zijn voor je geregeld zodat je je volledig kan richten op dat wat jij het leukst vindt. Je hebt naast de helpdesk ook je mede bewindvoerder franchisenemers (binnen dezelfde regio alsook daarbuiten) waar je mee kan sparren en waar je mee samenkomt in verschillende overlegstructuren. Je hebt de mogelijkheid om kennis, maar ook kosten met elkaar te delen. Samen maken we van ons bedrijf een succes.

Helpdesk en coaching

Bij je eerste cliënten zul je intensieve begeleiding krijgen. Daarna stopt de begeleiding zeker niet. Zo zal er een helpdesk klaarstaan om je bij te staan wanneer je ergens tegenaan loopt. Je begeleider/coach zal je verder wegwijs maken en continu de ontwikkelingen van je bedrijf met je evalueren, zodat jij het maximale uit je bedrijf zult halen.

Kwaliteitswaarborging

Het wiel is voor je uitgevonden. We werken met de beste systemen en richten jouw systeem en processen zodanig in dat je efficiënt en effectief werkt. Dat komt je client en dus ook jouw bedrijf ten goede. Daarnaast staan onze partners, met ieder hun eigen expertise, altijd voor je klaar. Je bedrijf is een geoliede machine.

Plaatsonafhankelijk werken

Je werkt volledig digitaal. Ook de post van je cliënten ontvang je digitaal. Dat maakt dat je waarschijnlijk niet meteen een kantoorruimte nodig zult hebben. De kosten voor jou als startende ondernemer zullen onder andere hierdoor laag uitvallen. Het uitgangspunt is: waar een computer en een printer staat kan jij werken!

Schaalvoordelen

Wij hebben de beste partners al voor je geselecteerd en voor jou de beste prijs onderhandeld. Behalve de brochures, die we al voor je hebben ontworpen, zul je inkoopvoordeel genieten voor het drukwerk. Zo hebben wij dit ook voor je geregeld bij veel andere zaken.

Een succesvolle onderneming

“Bij Stabilum kun je nu zelfstandig ondernemen in een bewezen succesvol concept. Dat betekent dat je als kleine startende organisatie meteen de uitstraling, systemen en processen hebt van een grote solide organisatie. Ons doel is om van jouw bedrijf een succes te maken. We bieden je de nodige tools en handvatten aan.”

H. Azoubai

Oprichter, Stabilum

Voorwaarden

Er worden een aantal voorwaarden gesteld vanuit de rechtbank om benoemd te kunnen worden als franchise bewindvoerder. Raadpleeg hiervoor de website van rechtspraak.nl.

Voldoe je aan deze voorwaarden en wil je aan de slag gaan, neem dan contact op via 085-0601406 of via h.azoubai@stabilum.nl. Wij lichten onze formule en selectieprocedure graag aan je toe in een persoonlijk gesprek. Je krijgt dan ook een uitgebreide brochure van ons mee met meer informatie.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

E-MAIL

info@stabilum.nl