Schuldhulpverlening Venray

Introductie

Steeds dichterbij de schone lei

Heeft u financiële zorgen of kloppen er schuldeisers aan uw deur? Dan kan het verstandig zijn om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat u weer financieel stabiel bent. Wanneer u niet alle rekeningen kunt betalen, ontstaat er uiteindelijk een probleem. Voorkomen is vaak beter dan oplossen, maar hoe eerder u naar een oplossing zoekt, hoe beter wij u kunnen helpen. Schuldenhulpverlening Venray staat voor u klaar in deze moeilijke tijd.

Wanneer u het moeilijk vindt om met geld om te gaan, kunnen verkeerde beslissingen worden genomen. Helaas leiden deze beslissingen vaak tot grote problemen omdat de incassokosten blijven stijgen. Als je berichten hebt die je niet meer opent omdat je je zorgen maakt over wat ze zullen bevatten, is het belangrijk om snel te handelen.

 

 

Contactformulier

Word direct geholpen

De schulden opgelost

Schuldhulpverlening Venray vindt het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben met onze klanten. Thuis beginnen we altijd een gesprek bij de receptie. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we bespreken wat we voor de persoon kunnen plannen. We passen er graag bij zodat we de ruimte hebben om u te helpen met kwaliteitsadvies.

De klant staat altijd centraal in onze organisatie. We bieden op maat gemaakte plannen om ervoor te zorgen dat de last van het probleem wordt opgelost. Op termijn is het de bedoeling dat de klant geen openstaande schulden heeft en dat zijn eigen belangen weer goed kunnen worden behartigd. Dit is het toekomstperspectief dat wij bieden.

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl