Schuldhulpverlening Lemmer

Introductie

Openstaande schulden?

Heeft u schulden en weet u niet hoe u elke maand alle rekeningen moet betalen? Dan is het misschien verstandig om hieraan te werken. Schuldhulpverlening Veghel kan uw vragen beantwoorden en u begeleiden naar een schuldenvrije toekomst. Wij zullen dan ons best doen om uw geldzorgen weg te nemen. We komen met een passend plan om dit zo snel mogelijk te laten gebeuren.

Wanneer u zich aanmeldt voor onze diensten, komen we altijd persoonlijk bij u langs. Deze meeting doen we bij jou thuis. Wij controleren dan alle bestaande gegevens. Weet je niet precies wat er open staat? Dat is geen probleem, samen kijken we wat we precies voor je kunnen doen. Er wordt een plan opgesteld met daarin de eventuele terugbetaling van schuldeisers of andere vormen van actie.

 

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Veghel

Schuldhulpverlening Veghel heeft ruime ervaring in het voorkomen en oplossen van schulden. Wij garanderen dat alle betalingen van onze klanten worden gedaan. Voor velen geeft dit veel rust en stabiliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat er geen schulden worden opgebouwd en dat ontruimingen of scheidingen van gas, water en elektra waar mogelijk worden voorkomen. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat het budget in de goede richting gaat.

Wij komen in principe altijd bij u thuis om een ​​goed overzicht van de situatie te krijgen. Wij maken dan voor u een persoonlijk budgetplan. Dit budgetplan is de leidraad voor het hele proces, het bevat inkomsten, uitgaven en schulden. Budgetplan is de transparante manier waarop wij met uw dossier omgaan.

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl