Schuldhulpverlening Uden

Introductie

Schulden oplossen in Uden

Schulden kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Het kan leiden tot stress, angst en depressie. Daarnaast kunnen schuldeisers agressief en dwingend optreden, waardoor de situatie nog moeilijker wordt. Gelukkig zijn er organisaties zoals Schuldhulpverlening Uden die kunnen helpen bij het oplossen van schuldenproblemen.

Schuldhulpverlening Uden is een organisatie die mensen helpt bij het oplossen van schuldenproblemen.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe wij u kunnen helpen met uw schulden

Wij bieden verschillende diensten aan om mensen te helpen hun schulden af te lossen en hun financiële situatie te verbeteren. Hieronder leest u meer over hoe zij ervoor zorgen dat schuldeisers niet meer bij u aankloppen.

Schuldbemiddeling
Een van de belangrijkste diensten van Schuldhulpverlening Uden is schuldbemiddeling. Dit houdt in dat zij contact opnemen met schuldeisers en namens u onderhandelen over de aflossing van uw schulden. Zij proberen een betalingsregeling te treffen die past bij uw financiële situatie. Dit kan betekenen dat u een deel van uw schulden moet aflossen, maar het kan ook betekenen dat u tijdelijk minder of niets hoeft af te lossen.

Schuldsanering
Als het niet lukt om met schuldeisers tot een betalingsregeling te komen, kan Schuldhulpverlening Uden schuldsanering aanvragen bij de rechtbank. Dit houdt in dat uw schulden worden kwijtgescholden als u gedurende drie jaar volgens een strikt budgetplan leeft. Dit kan een zware periode zijn, maar het kan u wel helpen om een schone lei te krijgen en opnieuw te beginnen zonder schulden.

Kortom, Schuldhulpverlening Uden biedt verschillende diensten aan om mensen te helpen bij het oplossen van schuldenproblemen. Zij bieden schuldbemiddeling, budgetbeheer, schuldsanering en nazorg aan. Door deze diensten kan Schuldhulpverlening Uden ervoor zorgen dat schuldeisers niet meer bij u aankloppen en u kunt werken

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl