Schuldhulpverlening Stadskanaal

Introductie

Uit de schulden met Schuldhulperlening Stadskanaal

Heeft een deurwaarder beslag gelegd op uw inkomen, boedel of bankrekening? Of dreigbrieven van schuldeisers en incassobureau’s? Dit is mogelijk een goed moment om te kijken naar een oplossing. Schuldhulpverlening Stadskanaal helpt mensen in de regio om de bankzaken weer op orde te krijgen, en een oplossing te zoeken voor de openstaande schulden.

Contactformulier

Word direct geholpen

De schulden oplossen in Stadskanaal

Schulden oplossen blijft vaak lastig, dit komt voornamelijk door onze complexe samenleving met toeslagen, subsidies maar ook belastingen en terugbetalingen. Wanneer inkomen minder wordt of wegvalt dan worden schulden heel snel gemaakt. Het is van belang om te kijken naar een oplossing voor deze problemen.

Wanneer u gebruik maakt van Schuldhulpverlening Stadskanaal dan gaan we gezamenlijk met u kijken hoe wij de openstaande schulden kunnen aflossen. Dit kan een maandelijks bedrag zijn, maar als het niet haalbaar lijkt in een periode van vijf jaar dan gaan we kijken naar kwijtschelding of een sanering.

Tijdens een kwijtschelding of sanering gaan wij een gezmanelijk met u een verzoek indienen om een lager bedrag terug te betalen dan op het moment open staat. Ook alle communicatie met schuldeisers gaat door midden van ons, u wordt dus ontlast van enige communicatie waardoor u zich meer kan focussen op zaken die er voor toe doen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl