Schuldhulpverlening Purmerend

!ntroductie

Schulden kwijtgescholden met Schuldhulpverlening Purmerend

Bijna elke schuldenaar wilt graag dat de schulden kwijtgescholden worden, helaas is dit niet makkelijk. Maar wel mogelijk! Met Schuldhulpverlening Purmerend kunnen wij u helpen om te kijken naar de mogelijkheden om van de schulden af te komen. Een kwijtschelding of minnelijk traject is hier vaak onderdeel van wanneer de schulden niet binnen vijf jaar afgelost kunnen worden. 

Heeft u zelf ook last van openstaande schulden of schuldeisers? Het is vaak het best om naar een oplossing te kijken. Wij kunnen u verder helpen naar de toekomst.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe de openstaande schulden worden opgelost

Openstaande schulden is vaak niet makkelijk om op te lossen, mogelijk dat u het zelf al geprobeerd heeft. Voornamelijk wanneer u meerdere schuldeisers hebt kan het een complexe zaak worden en snel het overzicht verliezen. Schuldhulpverlening Purmerend kan u hierbij ondersteunen. Wij hebben specifieke software pakketen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw budget. Als eerst gaan wij alle schulden inventariseren en kijken of uzelf de schulden kan aflossen binnen vijf jaar met het ook op de beslagvrije voet zodat u nog steeds uw dagelijkse dingen kan doen.

Als dit niet het geval is dan beginnen wij een schuldhulpverleningstraject. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl