Schuldhulpverlening Nijmegen

Introductie

Geldproblemen of Schulden?

Heeft u een laag inkomen of openstaande schulden die leiden tot geldproblemen? Schuldhulpverlening Nijmegen kan u helpen met het nakomen van betalingsregelingen, of het opstellen van betaalbare regelingen. Wij kunnen u helpen zodat er geen nieuwe schulden zullen ontstaan. Als u openstaande schulden heeft kan dit leiden tot veel stress, en soms worden niet de juiste beslissingen genomen. Een professional kan u helpen in deze bezwarende tijd.

Steeds meer mensen hebben schulden in Nederland. Dit kan gaan om een kleine roodstand of een onschuldige hypotheek. Ook ervaren steeds meer mensen de problemen van deze “onschuldige” schulden. Vaker zien wij huisuitzettingen of afsluiting van het gas, water of electra. Velen vinden het lastig om een passende betalingsregeling te treffen. Dit komt omdat de situatie niet stabiel genoeg is. Onze doelstelling is om de situatie stabiel te krijgen, en u toe te werken naar een schone lei.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Nijmegen

Mensen kunnen vanwege verschillende problemen moeite hebben om de bankzaken goed te regelen. Helaas ontstaan schulden snel en zijn ze vaak moeilijk op te lossen. De doelstelling Schuldhulpverlening Nijmegen is om deze mensen de juiste ondersteuning te geven om er toch voor te zorgen dat zij de zorg krijgen die zij verdienen. Wij zorgen ervoor dat de mensen zelfredzaam worden zodat ze op den duur weer op eigen benen kunnen staan zonder een schuldenlast te hebben.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in ons vaandel, en is merkbaar in onze dienstverlening. Dit betekent dat wij altijd een op maat gemaakt plan opstellen voor onze cliënten. Wij doen altijd ons best om cliënten zo goed mogelijk bij te staan in deze periode en gaan vaak een stapje verder om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is. Door onze geautomatiseerde systemen zijn wij in staat efficient en effectief te werken.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl