Schuldhulpverlening Lemmer

Introductie

De schulden stapje voor stapje opgelost

Heeft u last van deurwaarders of instanties die beslag willen leggen op uw loon, betalingsverplichting van inboedel? U bent zeker niet de enige in deze situatie. Het kan erg vervelend zijn als er beslag wordt gelegd op uw eigendom vanwege openstaande schulden. Daarom is het belangrijk om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Schuldhulpverlening is een oplossing om weer schuldenvrij te worden.

Bent u benieuwd wat wij in uw specifieke situatie kunnen plannen? Neem gerust contact op met Schuldhulpverlening Lemmer om een passende oplossing te vinden voor uw scenario.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe de schulden worden opgelost

Helaas lossen koppen niet op, en steken als een struisvogel is ook geen effectieve methode. Gelukkig zijn er passende oplossingen. Wanneer u gebruik maakt van Schuldhulpverlening Lemmer inventariseren wij uw schulden, maar ook uw inkomsten en uitgaven. Vervolgens stellen we samen met een afbetalingsplan een budgetplan op. Als de schulden niet binnen vijf jaar kunnen worden opgelost, starten we een traject van schuldhulpverlening.

Tijdens een schuldhulpverleningstraject gaan we met de schuldeisers om de tafel om te kijken hoeveel er kan worden afgelost en of er een minnelijke schikking kan worden bereikt. Als we er met de schuldeisers niet uitkomen, stappen we naar de rechter om deze schikking af te dwingen.

Hierdoor bent u binnen een jaar na dit traject schuldenvrij en kunt u weer genieten van uw schone lei met een nieuw perspectief op de toekomst.

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl