Schuldhulpverlening Leiden

Introductie

Kan u zelf de schulden niet meer oplossen?

Wij helpen mensen als u om deze schulden op te lossen. Wij bieden verschillende soorten ondersteuning afhankelijk van uw probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u afspraken maken met schuldeisers, tevens kunnen wij u ook helpen met uw budget.

Als u op zoek bent naar hulp dan kan u contact met Schuldhulpverlening Leiden. Gezamenlijk maken we een plan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer uit de schulden bent.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe worden de schulden opgelost door Schuldhulpverlening Leiden?

De eerste stap die Schuldhulpverlening Leiden zullen verrichten is het budget op orde maken. Deze begroting geeft u en ons inzicht in uw financiën. Dit is een overzicht van alle inkomsten, uitgaven en openstaande schulden. Het budget is op maat gemaakt, aangezien iedereen andere inkomsten en uitgaven heeft. Wij zullen ervoor zorgen dat de inkomsten hoger liggen dan de uitgaven. Tevens gaan wij bekijken waar u mogelijk nog in aanmerking kan komen voor subsidies, toeslagen of andere toevoegingen.

Wij hebben vele jaren ervaring in het ondersteunen op financieel vlak. Het begint bij het in kaart brengen van het probleem, vervolgens kunnen we kijken naar passende oplossingen. Er wordt voor gezorgd dat er altijd samengewerkt wordt met instanties die u ondesteunen. Het doel is altijd om uw belangen te behartigen, en ervoor te zorgen dat u beter wordt van het traject. Een realistisch plan eist een goede analyse van de situatie. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd een realistisch plan op tafel ligt om u te helpen in deze lastige tijd. Ook vinden wij het belangrijk dat u goed inzicht heeft in uw huidige situatie, zelf met de ondersteuning. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl