Schuldhulpverlening Leeuwarden

Introductie

Met Schuldhulpverlening Leeuwarden komt u uit de schulden

Heeft u last van incassobureau’s of deurwaarders? Het kan dan verstandig zijn om actie te ondernemen om de huidige problemen op te lossen. Velen kiezen dan voor een schuldhulpverleningstraject. Met dit traject wordt er naar gekeken om u zo snel mogelijk weer uit de schulden te krijgen, dit kan zijn door een sanering of kwijtschelding van de schulden. Bent u benieuwd wat Schuldhulpverlening Leeuwarden voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Word direct geholpen

De schulden aflossen

Het is niet altijd even makkelijk om zelf schulden af te lossen, dit kan bijvoorbeeld komen door een verschil in inkomen of dat er vele schuldeisers aanwezig zijn en u hierdoor niet weet waar u moet beginnen. Een schuldhulpverlener kan u hiermee helpen om de juiste beslissingen te maken om zo snel mogelijk van de schuldenlast af te komen.

Een schuldhulpverleningstraject ziet er als volgt uit, het begint met de inventarisatiefase. Wij gaan dan gezamenlijk met u kijken welke schulden op het moment open staan en welke als eerst betaald gaan worden. Als er geen schulden betaald kunnen worden is dat ook geen probleem, we gaan dan kijken naar kwijtschelding of sanering.

Tijdens de sanering, ookwel minnelijk traject genoemd, gaan wij gezamenlijk met de schuldeisers kijken wat er de komende tijd afbetaald kan worden qua schulden. Als dit langer dan 5 jaar duurt dan gaan wij een traject beginnen voor kwijtschelding van de schulden. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl