Schuldhulpverlening Hoorn

Introductie

Een schone lei met Schuldhulpverlening Hoorn

Het  hebben van Schulden is altijd lastig, en vaak vallen vele mensen van de regen in de drup door incassokosten of dwangbevelen. Wanneer iemand schulden heeft is het vaak het best om dit zo snel mogelijk aan te pakken om enige toekomstige kosten te voorkomen, hierbij kunnen wij helpen.

Wanneer u gebruik maakt van Schuldhulpverlening Hoorn dan gaan wij contact opnemen met de schuldeisers, wij zullen dan het enige contactpersoon zijn waar de schuldeisers contact mee hebben, alle communicatie qua brieven en emails verloopt via ons. Vervolgens gaan wij de schulden inventariseren en oplossen.  Onze doelstelling is dat u zo snel mogelijk een schone lei heeft.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe wij u kunnen helpen met de schulden

De schulden lossen zichzelf helaas niet op, er moet dus actie ondernomen worden. Wij merken dat vele mensen moeite hebben met het oplossen van de schulden. Dit komt vaak omdat het een grote mentale last is in al voor velen een lastige situatie. Wij helpen u door uw volledige budget onder de loep te nemen en het contact te laten verlopen met de schuldeisers. Hierdoor kunnen wij vaak enige dwangbevelen en incassokosten voorkomen.

Al onze medewerkers voldoen aan alle gestelde eisen en hebben jaren ervaring in het vak van schulden oplossen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de juiste kennis aanwezig is om uw dossier te behandelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl