Schuldhulpverlening Emmen

Introductie

Financiële Zorgen

Heeft u op het moment betalingsachterstanden en maakt u zich zorgen over uw financiële situatie? Dan kan u aankloppen bij Schuldhulpverlening Emmen. Onze doelstelling is om deze zorgen weg te nemen voor de inwoners van Emmen en omgeving. U kan gebruik maken van onze diensten die u verder ondersteunen bij het oplossen van de problemen. Afhankelijk van uw probleem kan er een op maakt gemaakt plan worden opgesteld.

Het kan voorkomen dat u zelf niet meer in staat bent om de schulden op te lossen. Ondersteuning hierbij vragen kan dan van pas komen. Wij kunnen voor u regelingen treffen met schuldeisers en bemiddelen of het geëiste bedrag omlaag kan. Wanneer de schuldeisers niet akkoord gaan met de betalingsvoorstellen kan er ook gekeken worden naar schuldsanering, waarin u een percentage van alle openstaande bedragen afbetaalt.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Emmen

Regelmatig komt het voor dat mensen niet in staat zijn om de bankzaken goed te regelen. Dit kan komen vanwege een lichamelijke of psychisch probleem maar ook vanwege problematische schuld. Schuldhulpverlening Emmen helpt mensen die hier last van hebben om er toch voor te zorgen dat deze mensen de juiste ondersteuning krijgen. Als schuldhulpverlener zorgen wij ervoor dat uw bankzaken goed en snel geregeld zijn.

Onze organisatie streeft ernaar dat onze cliënten tevreden zijn. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd een goede lijn is tussen onze medewerkers en de cliënten. Ook werken wij transparant en integer. Door middel van onze digitale systemen kan u meekijken wat wij tot op heden voor u bereikt hebben. Het uiteindeljke doel is om ervoor te zorgen dat u geen problemen meer ervaart van schuldeisers en kan kijken naar een positieve toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl