Schuldhulpverlening Eindhoven

Introductie

Oplossing voor de Geldzorgen

Maakt u zich druk of alle rekeningen wel betaald kunnen worden. Heeft u geldzorgen? Schuldhulpverlening Eindhoven helpt mensen als u om ervoor te zorgen dat u zich hierover geen zorgen meer maakt en dat er naar een oplossing gewerkt wordt. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle schulden opgelost zullen worden door middel van een stabiel beleid waarbij u uw schuldeisers aflost waar mogelijk natuurlijk.

De doelstelling van schuldhulpverlening of schuldsanering is om u binnen drie jaar compleet schuldvrij te krijgen. Wij gaan met schuldeisers in gesprek om te kijken wat mogelijk is, en of mogelijk een lager bedrag betaald kan worden. Wanneer de schuldeisers hier niet mee akkoord gaan zullen wij een schuldsaneringstraject voor u opstellen die de schuldeisers dwingt om mee te werken aan dit probleem.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Eindhoven

Alle medewerkers van Schuldhulpverlening Eindhoven bieden een duidelijke en professionele aanpak aan de mensen die dit nodig hebben. Wij helpen mensen die tijdeljk niet in staat zijn de schuldenlast goed op te lossen. Vaak ontstaan de schulden bij mensen wanneer er een verandering in het leven is als een scheiding of werkloosheid. Bij onze schuldhulpverlening helpen wij mensen als u en zorgen dat er contact opgenomen wordt met schuldeisers in uw naam. Vervolgens zal al het contact via ons lopen.

Wij vinden het belangrijk om toegangkelijk te zijn naar onze cliënten. Ons team staat klaar voor elk probleem, en zoekt altijd een passende oplossing voor elke situatie. Bij ons staat de cliënt centraal en zorgen ervoor dat hij of zij zo goed mogelijk geholpen wordt met de geldzorgen die zijn ontstaan.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl