Schuldhulpverlening Ede

Introductie

Een nieuw begin met Schuldhulpverlening Ede

Het hebben van openstaande schulden kan het leven een stuk lastiger maken, het heeft vaak invloed op uwzelf maar ook uw naasten. Hierdoor is het vaak van belang, zowel voor uw eigen gemoedsrust als die van uw naasten, om de schulden zorgvuldig maar ook snel op te lossen. Meeste mensen kiezen dan voor schuldhulpverlening om ervoor te zorgen dat u uit de schulden komt.

Heeft u hier zelf ook last van of kent u iemand die hier last van heeft? Neem dan contact met ons op om de specifieke situatie gezamenlijk te bespreken.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe wij de schulden gezamenlijk met u gaan oplossen

Het oplossen van schulden kan vaak een lastige zaak zijn, hierbij komt ook om de hoek kijken dat sommige schulden preferent zijn. Dit houdt in dat zij invloed hebben zoals de belastingdienst & CJIB. Door onze jaren ervaring weten wij wat wij moeten doen om ervoor te zorgen dat u weer een schone lei kan krijgen.

Hierbij kunnen we denken aan een minnelijk traject, hierbij gaan wij met de schuldeisers in overleg om te kijken of een gedeelte van de schuld kwijt gescholden kan worden. Wanneer dit niet lukt dan stappen we over naar een schuldhulpverleningstraject, dit houdt in dat een rechter uitspreekt dat niet alles terugbetaald kan worden.

Op zoek naar hulp? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen in deze lastige tijd. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl