Schuldhulpverlening Doetinchem

Introductie

De schulden zo snel mogelijk opgelost

Heeft u last van deurwaarders of bureau’s die beslag willen leggen op uw loon, bankrekening of inboedel? U bent zeker niet de enige in deze situatie. Het kan erg vervelend zijn wanneer er beslag gelegd wordt op uw eigendommen vanwege openstaande schulden. Vandaar dat het van belang is om hiervoor zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Schuldhulpverlening is een oplossing om weer schuldvrij te worden.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met Schuldhulpverlening Doetinchem om een passende oplossing te vinden voor uw scenario.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe de schulden worden opgelost

Helaas lossen schulden zichzelf niet op, en het hoofd in de zand steken zoals een struisvogel is ook geen effectieve methode. Maar gelukkig zijn er passende oplossingen. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Schuldhulpverlening Doetinchem dan zullen wij uw schulden inventariseren maar ook uw inkomen en uitgaven. Vervolgens gaan wij een budgetplan opstellen samen met een afbetalingsplan. Wanneer de schulden niet opgelost kunnen worden binnen vijf jaar dan gaan wij een schuldhulpverleningstraject opstarten.

Tijdens een schuldhulpverleningstraject gaan wij met de schuldeisers om tafel zitten om te kijken hoeveel er afbetaald kan worden en of er een minnelijke schikking getroffen kan worden (ookwel een vermindering van de opstaande bedragen). Als we er niet uit kunnen komen met de schuldeisers dan gaan we naar de rechtbank om deze schikking te forceren.

Hierdoor bent u binnen vijf jaar schuldvrij nadat dit traject is gestart en kan u weer genieten van uw schone lei met een nieuw perspectief op de toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl