Schuldhulpverlening Den Helder

Introductie

Oplossen van de openstaande schulden

Heeft u openstaande schulden en geen raad hoe u ze het best kan oplossen? Dat kan erg vervelend zijn en veel stress veroorzaken. Gelukkig zijn er professionals die u verder kunnen helpen als Schuldhulpverlening Den Helder. Wij kunnen u helpen de openstaande schulden op te lossen en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer een schone lei krijgt.

Op zoek naar hulp? Vul ons contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Contactformulier

Word direct geholpen

De schulden opgelost met een schone lei

Wij horen vaak van velen dat ze op zoek zijn naar een schone lei, een schone lei houdt in dat er geen openstaande schulden meer zijn en dat u geen achterstanden meer heeft. Voor velen houdt dit een schuldhulpverleningstraject in, dat is dat er gezamenlijk met de schuldeisers wordt gekeken welke schulden mogelijk kwijtgescholden kunnen worden en voor elke (gedeeltelijke) schulden een afbetalingsplan opgesteld kan worden.

Dit traject duurt vijf jaar en na de vijf jaar zal u in principe geen schulden meer hebben. Vervolgens bent u dan weer vrij om te doen wat u graag doet zonder deurwaarders aan de deur of brieven van incassomaatschapijen.

Onze medewerkers voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisesn gesteld van zowel de rechtbank als de branchevereniging, dit wordt tevens ook jaarlijks gecontroleerd. Daarnaast hebben alle medewerkers een passend diploma om u bij te staan tijdens deze periode, en hierdoor bent u ook verzekerd dat de juiste kennis aanwezig is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl