Schuldhulpverlening Breda

Introductie

Heeft u betalingsachterstanden?

Kan u niet meer aan uw betalingsverplichten nakomen vanwege uw openstaande schulden? Schuldhulpverlening Breda helpt mensen als u om ervoor te zorgen dat u weer uw eigen belangen kan behartigen in de toekomst. Het zoeken naar hulp is vaak voor velen een eerste, maar lastige stap. Wij staan voor mensen klaar als u om ervoor te zorgen dat de schulden worden opgelost. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak met u in te plannen.

Het is niet lastig om in Nederland schulden te maken, helaas kan het soms lastig zijn om deze op te lossen. Door vele regelgeving wordt het voor de schuldenaar niet altijd even makkelijk gemaakt om het probleem op te lossen wanneer incassokosten de hoek om komt kijken. Wanneer u zich bij ons aanmeldt gaan wij gezamenlijk een plan opstellen om ervoor te zorgen dat de doelstellingen wel behaald zullen worden.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Alkmaar

Schuldhulpverlening Breda staat voor kwaliteit en een goede samenwerking met onze cliënten. Wij zijn een begaande organisatie die uw belangen voorop stelt. Wij leveren op maat gemaakte budgetplannen want iedere situatie is anders. Door onze langdurige kennis in het vak en jaarlijkse trainingen zijn wij in staat om hoogstaand kwalitatief werk af te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om onze doelstellingen te behalen en zorgen ervoor dat onze cliënten tevreden zijn.

Vertrouwen en samenwerking is belangrijk in het vak van schulden oplossen. Hierdoor komen wij altijd persoonlijk bij u thuis langs om te kijken of er een klik is met u en of u een klik heeft met ons. Ook hebben wij digitale systemen waarin u dag en nacht kan meekijken met alle stappen die wij ondernomen hebben om de openstaande schulden op te lossen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl