Schuldhulpverlening Amsterdam

Introductie

Heeft u schulden?

Heeft u op het moment openstaande schulden en weet u niet goed hoe u deze kan oplossen? Schuldhulpverlening Amersfoort helpt mensen als u de bankzaken weer op de rit te krijgen. Ongeveer 1 op de 5 huishoudens heeft financiële problemen, dit kan iedereen overkomen. Wanneer u op tijd advies aanvraagt kan veel voorkomen worden. Bent u benieuwd wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen? U kan altijd contact met ons opnemen om advies in te winnen.

het eerste wat wij gaan doen is met u in gesprek gaan, elk traject begint bij een goed gesprek. Vervolgens gaan wij voor u de inkomsten, uitgaven en schulden inventariseren. Heeft u betalingsachterstanden? Dan nemen wij deze mee in het betalingsplan zodat u niet afgesloten wordt van gas, water en electra. Ook gaan wij ons best doen om een mogelijke huisuitzetting te voorkomen. Onze doelstelling is om uw belangen te behartigen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Amsterdam

Het regelen van uw schulden is onze expertise. Helaas zijn wij niet in staat om dit binnen een paar dagen te regelen, een traject zal naar alle waarschijnlijk nodig zijn. Wij bieden hulp aan met dit traject, en nemen uit handen wat u lastig vindt en zorgen ervoor dat u ontlast wordt. Onze ervaren schuldhulpverleners weten u goed bij te staan om een oplossing te vinden. Onze doelstelling is om met schuldeisers in gesprek te gaan en te kijken wat mogelijk is met uw budget.

Het eerste wat wij gaan proberen op te stellen is een schuldregeling. Dit houdt in dat alle schuldeisers akkoord gaan met een lager bedrag dan open staat. Dit is een lastig process en kan tijd kosten. Wat wij ook kunnen doen is een WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) voor u aan vragen. Hiermee worden de schuldeisers door de rechter verplicht mee te werken aan het schuldhulpverleningstraject.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl