Schuldhulpverlening Alphen aan den Rijn

Introductie

Aanpak van de schulden

Wanneer u hoge openstaande schulden heeft dan kan een schuldhulpverleningstraject u helpen om hier vanaf te komen. U kan dan uiteindelijk weer verder met een schone lei. Schuldhulpverlening Alphen aan den Rijn helpt mensen die tegen deze problemen aanlopen. Heeft u op het moment betalingsachterstanden op bijvoorbeeld de huur of gas, water en electra? Het kan dan zijn dat u afgesloten wordt, of uit huis gezet wordt. Het is belangrijk om dit te voorkomen.

Ook wanneer u te maken heeft met verschillende schuldeisers kan schuldhulpverlening van pas komen. Wanneer wij voor u bezig gaan, gaan wij kijken of er regelingen te treffen zijn. Onze doelstelling om ervoor te zorgen dat u binnen drie jaar weer schuldvrij bent en dat u weer van het leven kan genieten zonder stress van schuldeisers.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Alphen aan den Rijn

Schuldhulpverlening Alphen aan den Rijn is een jonge innoverende organisatie die mensen beschermt tegen schuldeisers. Ook zorgen wij ervoor dat de schuldenproblematiek wordt opgelost, en dat er gekeken wordt naar zelfredzaamheid. Door ons grootschalig netwerk en financiële kennis zijn wij in staat om iedereen bij te staan. Wij hebben een oog voor detail en denken altijd oplossingsgericht met u mee. Buiten dat om is een persoonlijke aanpak voor ons belangrijk om onze taken goed uit te kunnen voeren. Wanneer wij een goede inzage hebben in uw persoonlijke situatie kunnen wij u beter helpen.

Er wordt bij ons op een transparante manier gewerkt. Door middel van onze digitale systemen kan u dag en nacht mee kijken welke stappen ondernomen zijn om u weer schuldvrij te krijgen. Hierin vindt u alle transacties maar ook het budgetplan en het schuldenoverzicht. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl