Schuldhulpverlening Alkmaar

Introductie

Financiële Problemen

Heeft u financiële problemen en kan u uw betalingsverlichtingen niet meer nakomen? Een mogelijke passende oplossing kan dan schuldhulpverlening zijn. Schuldhulpverlening Alkmaar staat voor u klaar om u te helpen met uw schuldenlast. Ons team is in staat om gezamenlijk met u te kijken naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij gaan dan kijken welke mogelijkheden passen bij uw specifieke situatie.

Wat voor vorm van schuldhulpverlening bij u past is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn belangrijk om te weten om met een passend plan te komen om deze problemen aan te pakken. Wij plannen altijd een persoonlijk gesprek met u in om te kijken of u een klik met ons heeft, en wij een klik met u.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Alkmaar

Schuldhulpverlening Alkmaar is door middel van studie, kennis en ervaring weten wij precies welke wegen wij moeten bewandelen om de gewenste resultaten te behalen in elke situatie. Wij werken transparant en accuraat. U weet zeker dat wanneer u zich aanmeld voor onze dienstverlening dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft om tot een goede oplossing te komen zodat u zich kan focussen op zaken die er voor u toe doen. Wij helpen mensen in Alkmaar en omstreken. 

Wanneer u denkt dat u een schuldhulpverlener kan gebruiken neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar of het gaat om advies of een schuldhulpverleningstraject. Wij zijn van mening dat er altijd gezmanelijk een passende oplossing te vinden is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl