Schuldhulpverlening

Introductie

Uit De Geldzorgen

Heeft u geldzorgen of schuldeisers die aan uw deur kloppen? Het kan dan verstandig zijn om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat u weer financieel stabiel wordt. Wanneer u niet langer meer alle rekeningen kan betalen dan zullen er op den duur een problemen ontstaan. Vaak is voorkomen beter dan oplossen, maar hoe eerder u zoekt naar een oplossing hoe beter wij u kunnen helpen. Onze schuldhulpverlening staat voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke tijd.

Wanneer u het lastig vindt om met geld om te gaan kunnen er verkeerde beslissingen gemaakt worden. Deze beslissingen leiden helaas vaak tot grote problemen aangezien incassokosten op blijven lopen. Als u brieven heeft die u niet langer meer openmaakt omdat u zich zorgen maakt wat hier in zal staan dan is het belangrijk om hier snel actie op te ondernemen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening

Bij onze schuldhulpverlening vinden we het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben met onze cliënten. Hierbij beginnen wij altijd met een gesprek met de desbetreffende persoon. Hierdoor krijgen wij een goede indruk van de situatie en kunnen wij overleggen wat we voor de persoon kunnen betekenen. Wij willen graag toegankelijk zijn hierdoor hebben wij ruimte telefonische openingstijden om u goed bij te staan met kwalitatief advies.

De cliënt staat altijd centraal bij onze organisatie. Wij bieden op maat gemaakte plannen om ervoor te zorgen dat de schuldenlast wordt opgelost. Op den duur is de doelstelling dat de cliënt geen openstaande schulden meer heeft en zijn of haar eigen belangen weer goed kan behartigen. Dit is het toekomstperspectief wat wij bieden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl