Over ons

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Over Stabilum” font_container=”tag:h1|font_size:40|text_align:center|color:%23004353″ google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:900%20bold%20regular%3A900%3Anormal”][vc_empty_space height=”20″][vc_column_text]

Stabilum is er op gericht om mensen bij te staan die problemen ondervinden in het beheren van de persoonlijke financiën. Vanwege ziekte, handicap, ouderdom of andere bijzondere omstandigheden kunnen personen niet meer in staat zijn om zelfstandig te beslissen over financiële aangelegenheden. Wanneer uw financiële zaken langzamerhand veranderen in één grote rompslomp staat ons team tot uw dienst om een overzichtelijke balans te creëren in uw inkomsten en uitgaven. Wij bieden u een uitkomst door middel van het beschermingsbewind en inkomensbeheer.

U staat bij ons niet voor verrassingen. Stabilum werkt volgens een goed ingericht werkproces, waardoor u inzicht heeft in wat u van ons kunt verwachten. Onze cliënten kunnen rekenen op betrokken en vakkundig personeel die u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw toekomst.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row fluid=”1″][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_tta_tabs shape=”square” color=”juicy-pink” gap=”1″ alignment=”center” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-users” add_icon=”true” title=”Professionaliteit” tab_id=”Professionaliteit”][vc_column_text]Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” add_icon=”true” title=”Betrouwbaarheid” tab_id=”Betrouwbaarheid”][vc_column_text]Openheid van zaken en heldere communicatie naar onze cliënten toe vinden wij erg belangrijk. Stabilum heeft een betrouwbaar en professioneel team, waarvan de werkzaamheden jaarlijks worden gecontroleerd door de kantonrechter. Wij leggen verantwoording af zodat kan worden nagegaan of wij in uw belang hebben gehandeld. We hanteren een transparante werkwijze en werken met goede systemen, waardoor we ons eigen werk continu controleren en de kwaliteit van ons werk bewaken.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section add_icon=”true” title=”Transparantie” tab_id=”Transparantie”][vc_column_text]Onze dienstverlening maken we inzichtelijk. Dit betekent dat wij u informatie verschaffen over hetgeen wij doen en de wijze waarop wij dit doen. U kunt met uw persoonlijke inlogaccount ten alle tijden op onze website inloggen om uw rekening in te zien. Ook ziet u op uw afgeschermde inlogpagina de brieven van verschillende instanties, daar wij deze uploaden en digitaal voor u beschikbaar stellen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-eye” add_icon=”true” title=”Betrokkenheid” tab_id=”Betrokkenheid”][vc_column_text]Wij verliezen uw belangen niet uit het oog. Indien nodig zijn wij in staat u eventueel door te verwijzen naar andere hulpverlenende instanties waar wij mee samenwerken, zodat uw problemen met alle nodige expertise opgelost worden.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row bgcolor=”#ef3e3f”][vc_column][vc_custom_heading text=”Hulp nodig bij uw financiële administratie?
Selecteer de dienstverlening die past bij uw situatie voor meer informatie. ” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][cs_button type=”outlined” size=”md” color=”white” href=”url:http%3A%2F%2Fstabilum.nl%2Fbeschermingsbewind%2F|||” block=”1″]Beschermingsbewind[/cs_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][cs_button type=”outlined” size=”md” color=”white” href=”url:http%3A%2F%2Fstabilum.nl%2Finkomensbeheer%2F|||” block=”1″]Inkomensbeheer[/cs_button][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]