Budgetteren & begroten

Introductie

Heeft u goed inzicht in uw budget?

Het kan soms lastig zijn om te weten waar aan het eind van de maand het budget gebleven is. Heeft u hier ook last van? Mogelijk is het dan slim om maandelijks te bekijken wat er in komt en wat er uit gaat zodat u het gehele jaar een idee heeft hoeveel u kan spenderen aan bijvoorbeeld vakantie of een nieuwe auto. Helaas is elke begroting persoonlijk, dus wij kunnen dit niet voor u maken zonder goede inzage in uw financien. Gelukkig kunnen wij wel enige tips geven om ervoor te zorgen dat dit om de juiste manier wordt aangepakt. Bent u ook bereid om aan de slag te gaan met uw begroting. Wij kunnen u helpen om de juiste keuzes te maken, voornamelijk om ervoor te zorgen dat geen schulden zullen ontstaan, of vermindering van de incassokosten.

Contactformulier

Word direct geholpen

Bezig met uw begroting

Een begroting maken klinkt soms simpeler dan het is. Het voornamelijkste probleem is dat niet alle uitgaven elke maand gedaan worden. Sommige betalingen zijn per kwartaal of per jaar. Een mooi voorbeeld hiervan is de motorrijtuigenbelasting. Het is vaak het slimst om alle uitgaven die u in het jaar gaat doen bij elkaar op te tellen, zoals gas, water electra maar ook verwachte boodschappen en dit keer twaalf te doen. Hierdoor krijgt u betere inzage in de totale kosten, en kan u goed berekenen wat u maandelijks kwijt bent. Het is ook van belang dat u rekening houdt met reserveringsuitgven om bijvoorbeeld rekening te houden met een kapotte koelkast of auto. Dit kan namelijk grote invloed hebben op het budget van de maand of het jaar. Een klein minnetje kan al veel problemen veroorzaken.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl