Openstaande schulden

Introductie

Zijn Openstaande schulden ook een probleem voor u?

Als dit het geval is bent u zeker niet de enige. Als bewindvoering komen wij regelmatig in aanraking met mensen die openstaande schulden hebben, en op zoek zijn naar een oplossing. Voor velen zien zij geen uitweg meer en zijn op zoek naar professionele hulp of advies. Het probleem van de openstaande schulden is vaak dat de persoon wel bereid is te betalen maar dat de incassokosten of gerechtelijke kosten blijven oplopen. Hierdoor zijn ze niet meer in staat om ervoor te zorgen dat het netjes betaald wordt. Velen kiezen dan voor bewindvoering om ervoor te zorgen dat zij minder stress en frustratie ervaren, en weten dat eindelijk de schulden worden opgelost.

Contactformulier

Word direct geholpen

Ziet u het licht aan het van de tunnel?

Velen zien niet meer het licht aan het einde van de tunnel, ookwel ze zien geen uitweg van de schulden. Dit is ook logisch wanneer er veel openstaande schulden zijn. Wanneer de schulden niet meer af te lossen zijn binnen drie jaar tijd noemen wij dit “Problematische Schuld”. Problematische schuld is een veel voorkomend iets in Nederland, uit onderzoek is gebleken dat omstreek de miljoen huishoudens hiermee kampen. Toch is het belangrijk om positief te blijven, en te kijken naar de mogelijkheden om hier uit te komen.

Het is belangrijk om professionele hulp in te schakelen wanneer u last heeft van het volgende, of het volgende dreigt:

  • Afsluiting Gas, Water of Electra
  • Huisuitzetting
  • Beslag op de bankrekening, inboedel of inkomen

Velen zijn niet bekend met de rechten en plichten van schuldeisers, en hierdoor kan proffesionele hulp een goede uitkomst zijn om dit op te lossen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl