Budgetondersteuning

Introductie

Heeft u moeite om het budget rond te krijgen?

Wanneer u moeite heeft om het budget rond te krijgen bent u zeker niet de enige. 32% van alle Nederlandse huishoudens hebben hier namelijk moeite mee, en ontvangen betalingsherineringen. Buiten dat om hebben 1.4 miljoen huishoudens een problematische schuld. Toch is het lastig om goed te budgetteren omdat de samenleving steeds complexer is geworden. U moet denken aan uw toeslagen, subsidies en belastingaangifte. Velen zijn op zoek naar extra ondersteuning bij het maken van een budget. Hiervoor zijn budgetondersteuners aangewezen die de wegen goed weten te bewandelen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Wat is een Budgetondersteuner?

Een budgetondersteuner helpt mensen tijdelijk bij het maken van een duurzaam budget. Wij zijn er voor mensen die op het moment tegen financiële problemen aanlopen. Dit gebeurd regelmatig wanneer er weinig stabiliteit is, bijvoorbeeld door middel van werkloosheid of een scheiding. Wij zorgen ervoor dat alle een passend plan wordt gemaakt, en zorgen dat de problemen voor u opgelost worden. Onze doelstelling is om de onrust weg te nemen en weer balans te geven in uw leven.

Heeft u openstaande schulden? Wij ondersteunen hier ook bij. Veel mensen zijn bezorgd om de schulden, helaas gaan ze niet vanzelf weg. Wij kunnen het contact voor u doen met de schuldeisers zodat u hier geen omkijken meer aan heeft. Vervolgens gaan wij gezamenlijk met de schuldeisers bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ook beschermen wij uw beslagvrije voet, zodat u een leefbaar leven kan leiden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl