Budgetbeheer Nijmegen

Introductie

Zoekt u een passende oplossing?

Het budget rond krijgen is een lastige taak, voornamelijk wanneer u te maken heeft met toeslagen, subsidies en andere toevoegingen. Ook schulden kunnen veel druk leggen op het budget, een oplossing hiervoor zoeken is dan belangrijk want wanneer u zelf geen stappen onderneemt wordt het ook niet opgelost. Wij helpen mensen als u die deze problemen ervaren.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe wordt er gewerkt naar een oplossing?

Het eerste wat wij gaan doen is met u om tafel zitten om te kijken wat de precieze problemen zijn. Het kan zijn dat met een klein advies u al uit de voeten kan, maar mogelijk moeten er meer stappen ondernomen worden. Wij gaan deze stappen gezamenlijk in kaart brengen en zorgen dat uw budget stabiel wordt en dat er een oplossing komt voor de schuldeisers.

Als eerste gaan wij het huishoudboekje met u bekijken. Dit zijn de inkomsten, uitgaven en schuldenlast. Vervolgens gaan we kijken hoe we dit in balans kunnen krijgen door middel van de beslagvrije voet, wanneer er schuldeisers aanwezig zijn. Ook gaan we kijken of u nog gebruik kan maken van enige toevoegingen vanuit de overheid zoals bijzondere bijstand of de meedoenregeling. Dit zal het inkomen verhogen.

Budgetbeheer Nijmegen werkt samen met de beste budgethulpverleners in de regio. Hierdoor weet u altijd zeker dat u een persoon met kennis aan de lijn hebt.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl