Budgetbeheer Zwolle

Introductie

Snel een oplossing met budgetbeheer Zwolle

Velen zijn op zoek naar een stabiele toekomst, vaak zonder schulden en met een stabiel budget. Helaas is dit niet altijd makkelijk te bereiken. Toeslagen, subsidies en instanties maken het voor velen lastig om ervoor te zorgen dat zij een stabiele toekomst te genoeg gaan. Met budgetondersteuning van budgetbeheer Zwolle bent u verzekerd van de stabiele toekomst zonder enige problemen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe snel wordt mijn budget opgelost?

Een snelle oplossing is vaak wat wij willen bereiken. Onze doelstelling is om in de eerste maanden het budget stabiel te krijgen, dit houdt in dat de achterstanden weggewerkt worden en dat u altijd genoeg geld heeft om ervoor te zorgen dat u uw uitgaven kan betalen. Vervolgens, wanneer aanwezig, gaan wij de schulden oplossen. Onze doelstelling is om dit afgerond te hebben binnen drie jaar tijd.

Vertrouwen is altijd belangrijk in het leven. Wanneer u een wasmachine of auto koopt wilt u ervan uit gaan dat het ook jaren mee zal gaan. Hetzelfde proberen wij te bereiken met budgetondesteuning. Dit doen wij door middel van een duurzaam en toekomstgericht plan op te stellen, ookwel ons solide plan. Met dit plan willen wij ervoor zorgen dat u ook na het traject een goed overzicht heeft wat er in komt en uit gaat.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Zwolle zijn altijd goed in staat om u te helpen. Door de jaarlijkse controle zijn wij in staat om te garanderen dat u op de juiste manier geholpen wordt.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl