Budgetbeheer Winschoten

Introductie

Uw budget volledig in Winschoten

Een financieel probeem is vaak snel gemaakt maar moeilijk opgelost, wanneer u hier last van heeft dan zou Budgetbeheer Winschoten u waarcshijnlijk kunnen ondersteunen in deze lastige tijd. Bij ons staan professionals elke dag klaar om problemen in het budget op te lossen, zei het door een handicap, persoonlijke situatie of door openstaande schulden. Er is altijd een oplossing.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Het perspectief terug in Winschoten

Bent u op zoek naar nieuw perspectief in het leven? Wanneer u openstaande schulden heeft, of in het algemeen moeite met de bankzaken, dan kan het lastig worden om het licht aan het einde van de tunnel te zien. Budgetbeheer Winschoten helpt u op dat licht weer terug te zien, en het ook zo snel mogelijk te bereiken.

Door de huidige complexe samenleving kan het snel gebeuren dat er problemen zijn met het budget. Het wegvallen van toeslagen of inkomsten is het meest voorkomend. Met een budgetbeheerder kan u gezamenlijk met hem of haar kijken wat een passende oplossing is voor uw budget. Het opstellen van een budgetplan is hierbij de eerste stap die altijd genomen zal worden.

Al onze medewerkers hebben een passend diploma, een VOG (verklaring omtrent gedrag) en jaren kennis en kunde in het vak van budgetondersteuning. Hierdoor weet u altijd zeker dat u de juiste zorg krijgt met de juiste ondersteuning. Benieuwd wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl