Budgetbeheer Vlaardingen

Introductie

Een budget in balans

Bij Budgetbeheer Vlaardingen helpen wij mensen die het lastig vinden om het budget rond te krijgen, dit kan zijn doordat ze in een lastige tijdelijke situatie verkeren maar ook mensen met bijvoorbeeld een beperking die het lastig vinden om de bankzaken goed te regelen. Wij helpen door middel van het betalen van de vaste lasten, maar ook het aanvragen van toeslagen en subsidies en contact met eventuele schuldeisers. Hierdoor worden onze cliënten ontlast van de financiën.

Contactformulier

Word direct geholpen

Voldoende geld aan het eind van de maand

Financiële problemen zijn vrij standaard in Nederland, er zijn miljoenen huishoudens die niet elke maand voldoende geld overhouden. Dit komt niet vaak door henzelf maar door externe factoren als ontslag, scheiding maar het kan ook bijvoorbeeld aan overheidszaken liggen als toeslagen, subsidies en belastingen. Velen vinden dit een lastig vlak, en dat is het ook. Budgetbeheer Vlaardingen helpt mensen die hiermee kampen. Wij zijn in staat een lastig budget weer in balans te brengen.

Wanneer u cliënt bent van Budgetbeheer Vlaardingen gaan wij eerst kijken wat mogelijk is en stellen een budgetplan op. Wij gaan alle vaste lasten en inkomsten naast elkaar leggen. Vervolgens gaan we kijken wat de eventuele openstaande schulden zijn en maken een plan om alles weer in balans te brengen.

Met ons bent u op het juiste plek als u financiële problemen ondervindt. Neem gerust contact met ons op om volledig kostenloos en vrijblijven te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl