Budgetbeheer Venray

Introductie

Juiste budgetondersteuning in Venray

Wij begrijpen dat elk budget anders is. Niemand zit in dezelfde situatie, dus niet alle problemen zijn hetzelfde. Door onze ervaring hebben we kennis opgebouwd op vele vlakken. Hierdoor is de kans groot dat we uw vragen correct kunnen beantwoorden en opvolgen. Het oplossen van problemen is ons vak en gelukkig is Budgetbeheer Venray daar altijd zeer succesvol in geweest.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste hulp in Limburg

Als u schulden heeft, kan dit tot veel onrust leiden. Mogelijke nachten slapeloosheid en veel stress. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, doen wij een schuldinventarisatie voor u en onderhouden wij contact met uw schuldeisers. Ons doel is om u zo snel mogelijk uit de schulden te helpen, zodat u weer zonder stress van het leven kunt genieten.

We merken dat veel mensen met financiële problemen op zoek zijn naar rust en balans. Om dit zo snel mogelijk bij u te krijgen, werken we altijd snel met uw dossier en laten we de autoriteiten zien dat we u ondersteunen met het budget. Als gevolg hiervan neemt u contact met ons op in plaats van ons te bellen. De mensen die we helpen, zeggen dat ze dit erg leuk vinden, en het geeft ze gemoedsrust op de dag dat we beginnen.

Budgetbeheer Venray wilt u beschermen tegen autoriteiten en schuldeisers. Veel Nederlanders weten niet wat hun rechten zijn. We zullen deze rechten uitoefenen om u tegen dergelijke incidenten te beschermen.

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl