Budgetbeheer Venlo

Introductie

Een veilig budget met Budgetbeheer Venlo

Vindt u het lastig om het budget volledig op orde te stellen of om balans te vinden in uw budget? Bij Budgetbeheer Venlo kunnen wij u verder helpen om alles rond te krijgen. Wij kunnen u helpen met het aflossen van schulden, maar ook het verrichten van betalingen of betaalafspraken maken met eventuele schuldeisers. Ook hebben wij veel expertise op het vlak van toeslagen, subsidies en belastingen. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gaan dan gezamenlijk met u kijken naar het budget en kijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens zullen wij een plan opstellen om ervoor te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer op eigen benen kan staan.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De zekerheden van budgetbeheer

Wanneer u op zoek bent naar een persoon die u kan helpen met een uw budget dan is het zeer afhankelijk naar welke expertise u zoekt. Het kan zijn dat u moeite heeft met het verrichten van betalingen vanwege een handicap, maar het kan ook zijn dat u vanwege (tijdeljke) mogeljke omstandigheden het lastig vindt om uwzelf volledig over uw budget te buigen. Bij Budgetbeheer Venlo hebben wij jaren ervaring in het stabiliseren van het budget en oplossen van schulden. Hierdoor weet u zeker dat de kennis en kunde aanwezig is.

Als eerst gaan wij een budgetplan voor u opstellen met alle inkomsten, uitgaven en schulden. Vervolgens gaan wij kijken hoe wij dit zo snel mogelijk kunnen stabiliseren en of we het inkomen kunnen verhogen door middel van toeslagen & subsidies.

Al onze medewekers hebben een HBO opleiding of hoger en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Hierbij weet u zeker dat u in veilige handen bent met het budget.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl