Budgetbeheer Utrecht

Introductie

Zoekt u Balans in uw budget?

Het kan voorkomen dat u op het moment geen balans heeft in het budget, bij velen gebeurd dit vanwege werkloosheid, scheiding of schulden? Voor velen is het dan handig om deze balans weer terug te krijgen. Budgetondersteuning helpt mensen met advies, coaching en beheer van het budget. Hierdoor krijgt u weer de stabiliteit waar u naar op zoek was.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik de balans terug?

Balans kan veel betekenen voor velen. Het is vaak terug te vinden in het huishouden, werk maar ook in de bankzaken. Wij ondersteunen u dat u de stabiliteit krijgt in het budget zodat u weer verder kan denken aan de toekomst. Als eerst zullen wij ervoor zorgen dat uw inkomsten hoger zullen zijn dan de uitgaven, waardoor we de schulden kunnen aflossen of dat u een extra zakcentje heeft.

Een daadkrachtige aanpak vinden wij vaak de beste aanpak. Wij willen snel bezig gaan met uw budget om ervoor te zorgen dat u snel nieuwe mogelijkheden heeft. De leidraad van het gehele traject is het budgetplan, deze zullen wij gezamenlijk met u opstellen. Hierin gaan wij een passend plan maken om ervoor te zorgen dat u zo snel mogeljk weer op eigen benen kan staan.

Budgetbeheer Utrecht werkt samen met de beste budgetondersteuners die actief zijn in de regio. Zij hebben kennis van zaken en zijn vindingrijk in het oplossen van financiële problemen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl