Budgetbeheer Uden

Introductie

Een beter budget in Uden

Budgetbeheer is een belangrijk onderdeel van financiële stabiliteit. Het kan een levensveranderende oplossing zijn voor mensen die moeite hebben om hun uitgaven en inkomsten in balans te houden. Eén van de organisaties die zich inzetten voor budgetbeheer in Noord-Brabant is Budgetbeheer Uden.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Budgetbeheer is een vorm van financiële begeleiding waarbij een professional (een budgetbeheerder) je helpt om je inkomsten en uitgaven te beheren. Het doel van budgetbeheer is om ervoor te zorgen dat je vaste lasten worden betaald, je schulden worden afgelost en je voldoende geld hebt om van te leven. Budgetbeheer kan ook helpen om financiële stress te verminderen en je te leren hoe je beter met je geld om kunt gaan.

Hoe werkt Budgetbeheer Uden?

Budgetbeheer Uden is een organisatie die zich inzet voor budgetbeheer in de regio Noord-Brabant. Ze bieden verschillende vormen van budgetbeheer aan, afhankelijk van je persoonlijke situatie en behoeften. Bij Budgetbeheer Uden kun je terecht voor:

Budgetbeheer: hierbij beheert de budgetbeheerder je inkomsten en uitgaven, en zorgt hij ervoor dat je vaste lasten worden betaald. Je krijgt een leefgeldbedrag waar je van kunt leven, en eventuele schulden worden afgelost.

Beschermingsbewind: dit is een vorm van budgetbeheer voor mensen die door hun lichamelijke of geestelijke gesteldheid niet in staat zijn om zelf hun financiën te beheren. Hierbij wordt er door de rechtbank een bewindvoerder aangesteld die je financiën beheert.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl