Budgetbeheer Stadskanaal

Introductie

Uw budget ondersteund in Stadskanaal

Heeft u op het moment problemen om uw het budget volledig rond te krijgen? Mogelijk dat een budgetbeheerder een goede optie voor u is. Een budgetbeheerder help u om weer financieel zelfstandig te worden zodat u zo snel mogelijk weer kan leven zonder zorgen en eventuele schulden. Benieuwd wat Budgetbeheer Stadskanaal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste hulp in Stadskanaal

U bent zeker niet de enige die het financieel mogelijk wat lastiger heeft in de regio. In Nederland hebben namelijk ongeveer een miljoen huishoudens moeite om elke maand rond te komen. En dit kan snel veranderen als er een verandering is voor uw persoonlijke situatie als ontlsag, overlijden of een scheiding.

Wanneer u merkt dat niet alles meer loopt zoals gewenst dan is het van belang dit zo snel mogelijk preventief op te lossen, dit houdt in om ervoor te zorgen dat de problemen niet groter worden dan ze al zijn. Budgetbeheer Stadskanaal kan u hiermee helpen. Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning kunnen we samen met u een budgetplan opstellen.

Een budgetplan heeft alle inkomsten, uitgaven en eventuele schulden genoteerd. Vervolgens gaan we gezamenlijk met u kijken hoe wij enige problemen kunnen oplossen of voorkomen en de eventuele schulden aflossen. De doelstelling is zo snel mogelijk het budget te stabiliseren zodat wanneer er problemen zijn wij dit ook zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl