Budgetbeheer Spijkenisse

Introductie

De behulpzame budgetondersteuner in de regio

Heeft u problemen met de bankzaken door schulden, een handicap of heeft u er tijdelijk moeite mee door middel van verlies van inkomen of vermindering van het inkomen? Het kan dan een goed idee zijn om de hulp van een professional in te schakelen, ookwel een budget ondersteuner. Budgetbeheer Spijkenisse is een budgetondersteuner die u verder kan helpen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Vul gerust ons contactformulier in en wij nemen contact met u op om spreken over uw specifieke noden.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij het budget ondersteunen in Spijkenisse

Budgetbeheer Spijkenisse is al jaren actief in de regio. Hierdoor hebben wij kennis en kunde opgebouwd om in iedere situatie te kunnen ondersteunen. U kan denken om aan omgang met schuldeisers maar ook bijvoorbeeld omgang met de overheid, vaste lasten of werkgevers.

Wanneer u problemen heeft met de bankzaken kan het vaak leiden van kwaad tot erger, het is van belang om dit te voorkomen zodat het niet uit de klauwen loopt. Wij doen dit door eerst alle bankzaken te inventariseren zodat er een goed overzicht is.

Daarnaast hebben al onze medewerkers een passend diploma en wordt er jaarlijks gecontroleerd vanuit de branchevereniging of alles naar behoren gaat. U bent dus verzekerd van kennis & kunde.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl