Budgetbeheer Sneek

Introductie

Oplossingsgericht budgetbeheer

Het hebben van openstaande posten kan voor veel stress en onzekerheid zorgen. Dit kan zowel voor particulieren als bedrijven gelden. Budgetbeheer Sneek is een organisatie die gespecialiseerd is in budgetbeheer en kan helpen bij het oplossen van financiële problemen. In dit artikel zullen we bespreken hoe Budgetbeheer Sneek oplossingsgericht werkt en kan helpen bij openstaande posten.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Oplossingsgericht werken

Budgetbeheer Sneek werkt oplossingsgericht en richt zich op het oplossen van financiële problemen. Door oplossingsgericht te werken, wordt er samen met de klant gezocht naar oplossingen in plaats van alleen de problemen te benoemen. Het doel van oplossingsgericht werken is om de klant te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor zijn of haar financiële situatie. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden en kansen die er zijn, in plaats van alleen naar de problemen.

Budgetbeheer Sneek kan op verschillende manieren helpen bij openstaande posten. Zo kan er bijvoorbeeld een betalingsregeling worden getroffen met de schuldeiser. Dit houdt in dat er afspraken worden gemaakt over de betaling van de openstaande posten. Hierbij wordt rekening gehouden met de financiële situatie van de klant en wordt er gekeken naar wat er mogelijk is. Ook kan er samen met de klant gekeken worden naar manieren om de openstaande posten sneller af te lossen.

Daarnaast kan Budgetbeheer Sneek helpen bij het voorkomen van nieuwe openstaande posten. Dit gebeurt door het maken van een realistisch budget en het begeleiden van de klant bij het beheersen van de uitgaven. Zo wordt voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan.

 

 

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl