Budgetbeheer Schiedam

Introductie

Snel weer op eigen benen staan

Budgetbeheer Schiedam helpt mensen die moeite hebben om de bankzaken op het moment zelf op te lossen, dit kan komen door externe omstandigheden maar ook door bijvoorbeeld schulden of een handicap. Wij helpen deze mensen om het budget weer rond te krijgen en eventuele schulden op te lossen. Wij werken met een passend budgetplan om ervoor te zorgen dat enige problemen snel opgelost worden en u weer kan genieten van stabiliteit.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe werkt Budgetbeheer Schiedam?

Budgetbeheer Schiedam helpt mensen in de regio met het opstellen van een passend budget. Elk budget is anders, en hierdoor zorgen wij altijd voor een persoonlijke aanpak. U kan denken aan bijvoorbeeld verscheidene vaste lasten maar ook welke wensen u persoonlijk heeft.

Wij gaan te werk door eerst alle inkomsten en uitgaven te inventariseren. Vervolgens gaan we kijken naar eventuele schulden. Als er schulden aanwezig zijn dan gaan wij ervoor zorgen dat we gaan kijken naar een passende oplossing hiervoor. U kan denken aan betalingsregelingen maar ook schuldhulpverlening.

Onze doelstelling is dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan en weer kan genieten van het leven. Stabiliteit is een belangrijk iets, en wanneer u dit weer terug heeft kan u zonder zorgen uw eigen ding doen. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl