Budgetbeheer Rotterdam

Introductie

Op zoek naar een oplossing voor het budget?

Het doel van budget ondersteuning is u tijdelijk bij te staan om ervoor te zorgen dat uw bankzaken weer op de rit krijgt en schulden worden afgelost. Uw doelstellingen staan centraal bij ons, wij maken voor u een passend plan om ervoor te zorgen dat de doelstellingen gehaald zullen worden.

Contactformulier

Word direct geholpen

Past Budget Ondersteuning bij mij?

In Nederland zijn er 1.4 miljoen huishoudens die problematische schulden hebben. Wanneer u ook budgetaire problemen heeft bent u zeker niet de enige. Toch is het belangrijk om te kijken naar een passende oplossing, wij helpen u om deze passende oplossing te vinden.

Wanneer u problemen heeft met uw budget wilt u graag snel geholpen worden, wij begrijpen dit goed. De werkwijze van onze budgetondersteuners is erop gespecialiseerd dat wij snel en praktisch kunnen reageren op uw huidige situatie. Onze doelstelling is dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn van mening dat er met een persoonlijke aanpak het meest bereikt wordt.

Wij begrijpen dat u op het moment een moeilijke periode ervaart met veel stress. Budgetbeheer Rotterdam zal ervoor zorgen dat de stress wordt weggenomen en dat u weer rust en stabiliteit terug krijgt. Wij zorgen ervoor dat u weer perspectief krijgt op de toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl