Budgetbeheer Roosendaal

Introductie

Eindelijk weer een stabiel budget

Heeft u wat meer stabiliteit nodig in uw budget? Bij Budgetbeheer Roosendaal kunnen wij u helpen om het budget weer volledig op orde te stellen. Het kan zijn dat u door enige reden in de problemen bent geraakt, zoals ontslag, ziekte of scheiding. Hierdoor wordt voor vele mensen het budget vaak lastig te beheren. Wij helpen mensen als u om weer een stabiel budget te krijgen 

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Budgetbeheer Roosendaal werkt met mensen in de regio

Hulp in de regio is altijd fijn, mensen weten hoe het werkt bij zowel de bedrijven als overheden in de regio. Onze budgetondersteuners hebben ervaring met Roosendaal en hoe er gewerkt wordt in de regio. Hierdoor zijn wij in staat uw budget weer snel op orde te kunnen stellen.

Wanneer u gebruik maakt van Budgetbeheer Roosendaal dan zullen wij een aantal zaken voor u doen, wij gaan als eerst beginnen met het opstellen van een budgetplan. Hierin staan alle inkomsten, uitgaven en schuldeisers. Aan de hand hiervan gaan we kijken hoeveel u per maand overhoudt maar ook hoe dat verhoogd kan worden met enige subsidies en toeslagen.

Alle medewerkers voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen zowel vanuit de rechtbank als vanuit de branchevereniging. U bent dus verzekerd van de juiste zorg.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl