Budgetbeheer Roermond

Introductie

Zoekt u balans in het financiële huishouden?

Balans is vaak het gene in het leven wat velen zoeken, dit kan zijn in het sociale leven, werk of met de bankzaken. Het is altijd lastig om een goede balans te vinden, vooral wanneer er overheidsinstanties en schuldeisers om de hoek kijken. Deze balans kan u zelf proberen te vinden, maar dit blijkt altijd niet even makkelijk met alle regelgeving en verplichtingen. Budgetondersteuners helpen u om deze balans weer terug te krijgen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik de balans terug?

Wanneer u geen balans meer heeft in de bankzaken kan het soms lastig zijn om het licht aan het einde van de tunnel te zien. Wij geven uw budget balans door middel van het budgetplan. Wij stellen voor u op hoe wij u het best kunnen helpen en zorgen ervoor dat er altijd aan het eind van de maand een extra centje over is voor wanneer het even tegenzit.

Voelt u druk van schuldeisers of overheidsinstanties? U bent zeker niet de enige in Nederland. Onze doelstelling is om u te beschermen tegen zulke instanties. Velen zijn niet goed op de hoogte wat de rechten en plichten zijn van schuldeiers. Ook vinden velen het lastig om overheidsdocumenten in te vullen. U kan dit uit handen geven aan ons, wij beschermen u tegen zulke problemen.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Roermond zijn gespecialiseerd op stabilisatie van het budget. Dit houdt in dat u zich in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken of alle vaste lasten betaald kunnen worden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl