Budgetbeheer Ridderkerk

Introductie

Vind je het moeilijk om met geld om te gaan?

In Nederland zijn er meer dan een miljoen gezinnen die te maken hebben met de schuldenproblematiek. Vaak komt dit doordat de samenleving erg complex is geworden. Tegenwoordig moet je denken aan toeslagen, subsidies, rente en rekeningen. Helaas is wetgeving voor velen niet eenvoudig. Als je hier moeite mee hebt, kan begrotingssteun een goede oplossing zijn. Budgetbeheer Ridderkerk helpt mensen als u.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe helpt een budgetplan mij?

Een budgetplan wordt op uw situatie afgestemd en vormt de leidraad voor het gehele traject. Het budgetplan wordt gemaakt op basis van de informatie die u ons verstrekt, maar ook de informatie waarover wij beschikken. Zaken die snel vergeten worden zijn bijvoorbeeld gemeentelijke belastingen. Wij garanderen een goede balans tussen inkomsten en uitgaven en eventueel een klein beetje spaargeld.

Wij willen eerst uw situatie onderzoeken, hoe beter wij uw situatie begrijpen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. We kijken waar je prioriteiten liggen en zorgen ervoor dat je toch van het leven kunt genieten. Wij onderhouden namens u het contact met schuldeisers en betalen uw rekeningen. Hierdoor kun je meer genieten van het leven zonder stress en onrust.

Budgetbeheer Ridderkerk werkt met de beste budgetondersteuners in de regio. Onze specialiteit is het stabiliseren van de begroting en het helpen van mensen met schulden. Heb jij hier ook last van? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl