Budgetbeheer Oss

Introductie

Gezamenlijk kijken naar een oplossing voor het budget

Heeft u moeite maandelijks goed rond te komen? Dat kunnen wij ons voorstellen in de huidige complexe samenleving met toeslagen, subsidies en belastingen. Soms kan het dan van pas komen om een budgetbeheerder in te huren om (tijdelijk) het budget op orde te maken en ervoor te zorgen dat alles weer loopt zoals het hoort.

Budgetbeheer Oss heeft jaren ervaring in het vak en kan u ondersteunen met de kennis die zij hebben vergaard. Hierbij kan u denken aan het aanvragen van toeslagen en subsidies maar ook een oplossing voor de schulden te vinden. Door een transparante werkwijze weet u altijd zeker dat u de ondersteuning krijgt die u zoekt.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Financiële problemen oplossen met Budgetbeheer Oss

Wanneer u financiële problemen hebt kan dat voor veel onrust zorgen, hierbij kan u denken aan stress maar ook aan bijvoorbeeld depressies of problemen met naasten. Wij kunnen u helpen om dit te voorkomen of om dit op te lossen. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor het budget staan wij voor u klaar om u te ondersteunen om alles zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen zodat u weer perspectief krijgt naar de toekomst.

De medewerkers van Budgetbeheer Oss zijn stuk voor stuk HBO geschoold en kunnen allen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen, ook wordt er jaarlijks verantwoording afgelegd om aan te geven dat het werk naar behoren is gedaan. U bent dus verzekerd van een deskundige aanpak en dat de noodzakelijke kennis om uw dossier goed te behandelen aanwezig is. Op het moment hebben wij al meer dan duizend man geholpen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl