Budgetbeheer Oosterhout

Introductie

Uw bankzaken op orde

Budgetbeheer Nieuwegein is een organisatie die mensen helpt bij het op orde brengen van hun financiën. Ze bieden ondersteuning aan mensen die problemen hebben met het betalen van hun rekeningen en het aflossen van schulden. Ook mensen die door een handicap of ziekte moeite hebben met het beheren van hun financiën kunnen bij hen terecht.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Een van de belangrijkste aspecten van Budgetbeheer Oosterhout is hun persoonlijke aanpak. Ze vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de persoonlijke situatie van hun cliënten en op basis daarvan een plan van aanpak op maat te maken. Hierbij kijken ze niet alleen naar de financiële situatie, maar ook naar eventuele persoonlijke en/of psychologische problemen die invloed kunnen hebben op het beheer van de financiën.

Budgetbeheer Oosterhout werkt met een team van ervaren en deskundige medewerkers die allemaal beschikken over de benodigde opleidingen en certificeringen. Zo hebben ze onder andere gecertificeerde bewindvoerders en budgetcoaches in dienst.

De werkwijze van Budgetbeheer Oosterhout is gericht op het creëren van financiële stabiliteit voor hun cliënten. Dit doen ze door een gedetailleerd overzicht te maken van alle inkomsten en uitgaven en hierop een plan van aanpak te baseren. Ze onderhandelen met schuldeisers en treffen betalingsregelingen, zodat de schuldenlast van hun cliënten kan worden verlicht.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl