Budgetbeheer Nieuwegein

Introductie

Een passend budget met een passende oplossing

Een passend budget maken blijkt niet altijd even makkelijk, dit komt omdat iedereen in Nederland in een andere situatie verkeert. Hierdoor is ieder budget uniek en is het ook voor ieder budget van belang dat de juite beslissingen worden gemaakt, al blijkt dit niet altijd even makkelijk. Budgetbeheer Nieuwegein helpt mensen om het budget weer rond en volledig te krijgen, al met al dus een passend budget voor uw specifieke situatie ongeacht of u problemen heeft met een handicap of bijvoorbeeld met openstaande schulden.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Het helpen van mensen in Nieuwegein

Niet iedereen heeft ervaring met het opstellen van een budgetplan, en dit is ook lastig. Het kan natuurlijk voorkomen dat u op het moment openstaande schulden heeft waarvan u het lastig vindt om deze op een passende manier op te lossen. Dit is goed te begrijpen aangezien schuldeisers soms erg drukkend en dwingend over kunnen komen. Met Budgetbeheer Nieuwegein kunnen wij samen met u op zoek gaan naar een oplossing.

Het eerste wat wij voor u gaan doen is een budgetplan opstellen die gemaakt is naar uw specifieke situatie. Het kan ook voorkomen dat u het lastig vindt om een budget op te stellen vanwege een handicap. Wij kunnen de lastige taken voor u overnemen zodat u ontlast wordt van de bankzaken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen in uw specifieke situatie.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl