Budgetbeheer Lelystad

Introductie

Budgetbeheer Lelystad is de integere budget ondersteuner

Velen hebben op een moment in het leven last van een moeilijk financieel vraagstuk, dit kan zijn vanwege de openstaande schilden, scheiding of werkloosheid. Heeft u hier ook last van? Wij helpen mensen als u om dit vraagstuk op te lossen en dat wij weer perspectief in uw leven brengen met rust in het (financiële) huishouden. Neem gerust contact met ons op wanneer u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Het financiële dilema weghalen

Met onze budgetondersteuning wordt u ondersteund met uw budget, maar als u liever het uit handen wilt geven is dat ook mogelijk. Wij zullen dan voor u contact onderhouden met de schuldeisers en andere instanties. Bij ons is het budgetplan de rode lijn van het verbeteringsproces. Wij zorgen er dan voor dat naar de doelstellingen gewerkt zal worden.

Onze diensten zijn erop gemaakt dat wij ieder persoon kunnen ondersteunen die dit nodig heeft. Wij gaan als eerst kijken waar u voor open staat qua ondersteuning, vervolgens gaan wij hier een passend plan maken om de doelstellingen te bereiken. Mogelijk dat alleen een kort advies u de gereedschap geeft om zelfstandig verder te werken aan uw budget. Ieder persoon is anders, hierdoor is ook elk budget anders. 

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Lelystad bieden op maat gemaakte oplossingen voor ieder budget. Voor elk probleem is een oplossing, neem gerust contact met ons op om te kijken wat een passende oplossing voor uw situatie kan zijn.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl