Budgetbeheer Leidschendam

Introductie

Op zoek naar hulp? Budgetbeheer Leidschendam ondersteunt

Wanneer u op zoek bent naar hulp met het budget dan kunnen wij u hier in ondersteunen. Het is soms lastig om het maandelijkse budget rond te krijgen, voornamelijk wanneer u in een lastige situatie verkeert. Gelukkig zijn er professionals die u hierbij kunnen helpen zoals Budgetbeheer Leidschendam.

Ben u benieuwd wat wij kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op om het budget gezamenlijk met u te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij u kunnen helpen met het oplossen van schulden

Regelmatig spreken wij mensen die problemen hebben met betalingen of openstaande schulden. Het zijn vaak betalingsachterstanden waar men tegenaan loopt maar ook veelal problemen die veroorzaakt zijn door externen zoals scheidingen, verlies van werk of overlijden. Wij kunnen u helpen om het budget weer in balans te brengen zodat u met een gerust hart kan uitkijken naar de toekomst.

Wij doen dit door samen met u een budgetplan op te stellen, hierbij gaan wij alle inkomsten, uitgaven en schulden naast elkaar zetten om ervoor te zorgen dat uw budget weer in balans staat. Vervolgens gaan wij gamenlijk met u kijken wat de beste oplossing is.

Daarnaast voldoen al onze medewerkers aan de gestelde benodigde kwaliteit. U bent er dus van verzekerd dat de kennis en kunde aanwezig is om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl