Budgetbeheer Leeuwarden

Introductie

Op zoek naar een budgetbeheerder met kennis?

Wanneer u op zoek bent naar budgetbeheer dan verkeert u mogelijk in een wat lastigere situatie financieel gezien. Hierdoor is het van belang dat u de juiste persoon kiest met de juiste kennis om uw problemen op te lossen of uw budget stabiel te houden. Bij Budgetbeheer Leeuwarden bent u ervan verzekerd dat de kennis en kunde aanwezig is. Wij hebben jaren ervaring in het vak van budgetbeheer en zijn ervaren in bijna elke situatie.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Wordt geholpen in regio Friesland

Het kan voorkomen dat u op het moment verkeert in een lastige financiele situatie. Dit kan komen door bijvoorbeeld een handicap maar ook vanwege schuldeisers. Voornamelijk wanneer er schuldeisers aanwezig zijn kan het lastig zijn om het budget te stabiliseren, gelukkig kunnen kan Budgetbeheer Leeuwarden u hiermee helpen. Wij beginnen altijd met het opstellen van een budgetplan.

Het budgetplan is een plan dat alle inkomsten, uitgaven en schulden tegenover elkaar zet. We gaan dan gezamenlijk met u kijken wat u mogelijk elke maand kan overhouden maar ook hoe we op een degelijke manier de schulden kunnen aflossen wanneer aanwezig. De doelstelling is dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan maar toch kennis hebt van de bescherming van uw bankzaken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze professionals zijn elke dag beschikbaar. Bel ons gerust op of vul ons contactformulier in en dan nemen wij spoedig contact met u op.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl