Budgetbeheer Katwijk

Introductie

Behoefte aan een passend budget?

In Nederland hebben veel mensen behoefte aan budgetondersteuning. Dit is ook logisch aangezien de samenleving steeds complexer is geworden maar ook door de versobering kan het lastig zijn om de juiste steun gemakkelijk te krijgen. Hierbij helpt Budgetbeheer Katwijk. Onze budgetondersteuning zorgt ervoor dat uw budget weer volledig wordt maar ook stabiel. Wij doen dit door de inkomsten zo veel mogelijk te verhogen en door afspraken te maken met de vaste lasten en eventuele schuldeisers. Hierdoor krijgt u weer een toekomst met perspectief.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Een budgetondersteuner in Katwijk

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening dan zorgen wij ervoor dat er balans in het budget komt, dit gebeurt eerst door een budgetplan op te stellen voor uw specifieke situatie aangezien elk persoon anders is moet er ook een passend budget gemaakt worden voor u specifiek.

Wij doen dit door alle inkomsten, uitgaven en eventuele schulden te inventariseren. Vervolgens gaan we een stappenplan maken door dit budget stabiel te maken, dit kan zijn door aanvraag van toeslagen of subsidies maar ook bijvoorbeeld in overleg te gaan met schuldeisers om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan klaar om u verder te helpen in deze sitautie.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl